9 септември е датата, която Warner Bros. избраха да представят първия трейлър на

...
9 септември е датата, която Warner Bros. избраха да представят първия трейлър на
Коментари Харесай

"Матрицата" възкръсва с първи трейлър

9 септември е датата, която Warner Bros. избраха да представят първия филмов откъс на „ Матрицата: Възкресения “ — съвсем 18 години след последния път, когато милиони фенове по света се включиха в симулираната действителност, родена във въображениета на братята (а в този момент сестри) Уашовски. 

Преди няколко дни почитателите бяха поканени да избират сред аленото и синьото хапче и по този начин да се включат в основаването на неповторим и персонализиран първи взор към четвъртия филм " Възкресения ", който идва след „ Матрицата “ (1999), „ Презареждане “ и „ Революции “.(и двата през 2003 г.).  

WhatIsTheMatrix.com, интерактивният почитател уебсайт, отдаден на „ Матрицата: Възкресения “, стартира във вторник и съдържаше някои от първите публични кадри от кино лентата - с обяснението, че изборът, който потребителите вършат, както и времето, по което са посетили уеб страницата, определя какво в действителност виждат. Не е напълно ясно какво тъкмо значи това, само че в света на „ Матрицата “ постоянно е имало загадки. Има ги и в филмовия откъс.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР